Geduld & Toewijding

Tegenwoordig zie je overal op internet  30 day fitness challenges. Je hebt verschillende challenges waaronder abs, legs en plank workouts. Vooral op social media zie je ze regelmatig voorbij komen. De challenges worden met name uitgevoerd door vrouwen en bedacht en op internet gezet door vrouwen.

Door zo’n afbeelding met de oefeningen op social media te zetten, willen ze anderen inspireren en meer volgers krijgen.

Er zijn geen oefeningen of pillen waarmee jij kan bepalen op welke plekken je vet verliest! Van crunches verlies je geen buikvet, van triceps oefeningen verbrand je niet het vet op de achterkant van je armen, je verliest geen vet op je kont door het doen van oefeningen. Er bestaan geen magische supplementen die dit kunnen bereiken.

De oplossing!

De oplossing is simpel. Hoe saai het ook klinkt… commit je voor de volle 100% gezond en op de juiste manier te eten en te trainen, (krachttraining en misschien een beetje cardio).

Je lichaam zal vet verliezen, op de plek waar jouw lichaam dat wil verliezen. Wanneer je dit lang genoeg volhoudt zal je ook vet verliezen op de plekken waar jij dat wil.

Teleurstellend is dat je vaak het vet wat je als laatste bent aangekomen er ook als laatste af gaat. Dus wanneer je het meeste vet op je heupen en taille opslaat (wat voor veel vrouwen geldt) is dat de plek waar je het als laatste verliest.

Bottom line is, je kan er niet omheen. Je zult overal vet moeten verliezen om uiteindelijk ook vet te gaan verliezen op dat bepaalde gebied waar jij vet kwijt wil. Geen enkele challange, pil, drankje of crème kan dit bereiken.

Je zult geduld moeten hebben.

 

Pin It on Pinterest

Share This