Focus op je doel

We hebben allemaal dagen waarop we gewoon geen zin hebben om iets te doen. Het regent buiten, je hebt niet goed geslapen, het is koud, je hebt honger, je had een waardeloze dag op je werk, je vrouw gaat vreemd, je vriendje dumpt je…wat dan ook.

Het zijn deze momenten waarop we gewoon op de bank willen kruipen, videogames spelen, films kijken en medelijden hebben met onszelf.

Maar, en ik weet dat dit geen verrassing voor je is, dit zijn de belangrijkste momenten waarop je je moet blijven focussen op je doel: blijf consistent, blijf trainen en blijf jezelf pushen.

Als jij elke keer uit het veld geslagen bent wanneer je een slechte dag hebt, zul je jezelf aanleren te geloven dat het goed is om op te geven, elke keer dat je weerstand ervaart.

Succes

Ik begrijp dat succes niet altijd eenvoudig is, dat het in vorm blijven en gezond leven soms als hard werken voelt en dat je een ijzeren wil moet hebben en vastberaden moet zijn. Maar geef niet op wanneer het soms moeilijker is.

Ik kan je niet voorzien van de motivatie om dingen te veranderen in je leven, dat moet van binnenuit komen bij jou. Jij moet beslissen dat trainen en gezond eten een prioriteit worden in je leven.

Iets is beter dan niets

Maar…wanneer jij eenmaal die beslissing hebt genomen en je bent klaar voor verandering, kan ik je helpen gemotiveerd en geïnspireerd te blijven.

Ik hoop dat ik een bron van inspiratie voor je kan zijn wanneer je maar een klein duwtje nodig hebt om te gaan bewegen en gezonder te gaan leven.

Voel je vrij om hier terug te komen wanneer je geen zin hebt om naar de sportschool, als je op de SNOOZE knop wilt drukken in plaats van vroeg op te staan, wanneer je wilt opgeven halverwege je training, of als je echt gewoon niet het gevoel hebt om ook maar iets te doen.

Vergeet niet, iets is beter dan niets.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This